31 oktober 2020 Natuur- en WandelCoaching kennismaking

Heb jij een persoonlijke ontwikkelvraag en wil je daar nu eens bij stil staan èn beweging in krijgen, doe dan mee met deze unieke kans. Graag bied ik jou een gratis kennismaking met mijn wijze van wandelcoaching in de natuur en doe daarom (op eigen houtje) mee met de landelijke Natuur- en WandelCoachDag op zaterdag 31 oktober 2020.

Tijdens deze dag maak ik gebruik van methodieken van co-active coaching, wandelmeditatie, mindfulness en in-depth journaling. Uitgangspunt bij coaching is dat jij zelf je antwoorden al hebt. Misschien ben je ze niet bewust, maar ergens diep van binnen zijn ze al aanwezig in jou. Door middel van de hiervoor genoemde methodieken begeleid ik jou om met je aandacht naar binnen te gaan (voorbij de deur van je hoofd en bewustzijn) en je totaal te focussen op jezelf, je innerlijk, je ziel. Zodat je zelf je eigen antwoorden kunt vinden.

Meedoen aan deze wandelcoaching biedt je een moment van rust om stil te staan bij jezelf, bij je eigen natuur en een stap verder komen op je levenspad door antwoorden te vinden op ontwikkelvragen als:
• Wat zijn mijn kernwaarden en hoe leef ik die in de praktijk van alledag?
• Wat is mijn passie en hoe komt dat tot uiting in mijn werk?
• Naar welke transformatie verlang ik ten diepste en hoe zet ik dat in gang?

DEELNEMERS: max. 8 personen. Deelname wordt bepaald op volgorde van binnenkomst van de aanmelding.

TIJD: zaterdag 31 oktober 2020 van 10:00-12:00 uur. Aankomen vanaf 9:45 uur.

LOCATIE: Klompenpad Fort Vuren en natuurgebied de Hondswaard, Waaldijk 29, 4214 LB Vuren. Parkeren op en start vanaf parkeerplaats aan de rivier.

KOSTEN: € 0 Als tegenprestatie vraag ik jou schriftelijk feedback op methodiek en aanpak, zodat ik mijn aanbod kan (door-) ontwikkelen en verbeteren.

VOORBEREIDING: Formuleer voor jezelf jouw coach- of ontwikkelvraag en schrijf die op in het boekje/schrift. Als je wilt kun je die mij ook mailen bij je aanmelding, zodat ik daar mogelijk rekening mee kan houden in mijn voorbereiding. Als je nog geen vraag hebt, kun je jezelf ook verrassen met wat er in het moment opkomt op de dag zelf.

BENODIGDHEDEN: Een schrijfboekje/schrift en pen, wandelschoenen, rugzakje, matje/kussen en evt. vuilniszak om op te zitten, regenkleding en flesje water. We wandelen in een heel rustig tempo en je hoeft geen ervaring te hebben.

Wat voor weer het ook wordt, het gaat altijd door behalve als het gevaarlijk is zoals bij onweer en storm. ‘Slecht’ weer, waar je normaal misschien niet voor naar buiten zou gaan, biedt een mooie gelegenheid om te leren van je gewoontegedrag en -denkpatronen. Wel dien je hierbij rekening te houden met je kleding.

CORONA MAATREGELEN: Ik verzoek je altijd de 1,5 m afstand tot elkaar aan te houden. Neem het zekere voor het onzekere en blijf alsjeblieft thuis als je je niet lekker voelt, verkoudheid- of corona verschijnselen hebt!

AANMELDING: Van te voren via het contactformulier o.v.v. naam, emailadres, mobiele telefoonnummer, onderwerp 31/10 NWCD en evt. je coach-/ontwikkelvraag.