Hip & Happy Market Gorinchem

Wandelmeditatie Hip & Happy Market GorinchemKom je genieten van de nazomer tijdens de eerste Hip & Happy Market in hartje Gorinchem op zondagmiddag 30 augustus 2015? Naast de wandelmeditatie over de stadswallen die Iris aanbiedt, kun je proeven van mooie producten, interessante workshops, heerlijk eten en drinken.

Iris ontmoet je graag aan haar tafeltje aan het eind van de Kriekenmarkt. Vanaf 12 uur kun je daar informatie krijgen en je aanmelden. Van die plek start de wandelmeditatie om 13 uur en bij voldoende belangstelling ook om 15 uur. Deze kennismaking met wandelmeditatie is gratis en duurt ongeveer 1 uur. Je wandelt in een heel rustig tempo in stilte met aandacht bij je voetstappen, ademhaling en de natuur om je heen. Als je meedoet ben je al hip en je wordt er helemaal happy van. ;-) Tot dan!

Meer info over wandelmeditatie en de andere activiteiten van Iris Keasberry Training Coaching Advies op deze website onder Hartstochten/ Wandelmeditatie. Zie verder Facebook en de website van Hip & Happy Market.

plaats een reactie