Zaterdag 29 maart 2014: Schoonmaakactie natuur Avelingen

Tijdens wandelingen in de uiterwaarden van de Merwede valt iedere keer op dat er zoveel zwerfafval ligt. Hierdoor is het moeilijk volledig te genieten van de natuur. Dit jaar wil ik daarom iets terug doen tijdens de Landelijke Opschoondag. Ik organiseer een schoonmaakactie in natuurgebied De Avelingen (Staatsbosbeheer)! Help je ook mee de natuur weer schoon te maken?

Tijd: 10-12 uur en evt. 12-14 uur (afhankelijk van hoeveelheid vuil en vrijwilligers). Een kwartier voor aanvang staat koffie/thee en limonade klaar.

Locatie: natuurgebied De Avelingen tussen Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem. Start vanaf gratis parkeerplaats. (Voor navigatiesysteem ter hoogte van Nieuwe Wolpherensedijk 24, 4202 LR Gorinchem. Parkeerplaats is aan de andere kant van de dijk!)

Deelname: gratis en vrijwillig. Iedereen, jong en oud, kan meedoen.

Zelf evt. meebrengen: werkhandschoenen. Schoonmaakspullen zoals vuilniszakken, handschoenen, grijpstokken en afvalafvoer worden geleverd door Staatsbosbeheer. Iris verzorgt de coördinatie en een drankje bij aanvang.

Aanmelding via contact. Graag van te voren aanmelden zodat we weten hoeveel materiaal we nodig hebben. Als je spontaan besluit om mee te doen op de dag zelf ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Download hier het affiche wandelmeditatie en schoonmaakactie Avelingen 2014.

 

plaats een reactie